AntOto - Antalya

Araç Servis Randevu Formu’nda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Araç Servis Randevu Formu’nda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

İşbu Aydınlatma Metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Antoto Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Petrol İnşaat Ve Turizm San. Tic. A.Ş. tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

 

İnternet sitemizdeki Teklif ve Randevu Formu aracılığıyla paylaştığınız ad, soyadı, telefon, e-posta adresi vb... kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, reklam ve kampanya faaliyetleri kapsamında ticari elektronik ileti gönderilebilmesi amaçlarıyla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayanarak ve iletişim bilgileriniz sizlere ticari elektronik ileti gönderebilmek amacıyla açık rızanıza dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

Kanun’un ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e” göre, Altınova Sinan Mah. Serik Cd. 07170 Kepez/Antalya adresine yazılı olarak gönderebilir veya kvkk@antoto.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

 

Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.

BİZE ULAŞIN!
ANTALYA/Havalimanı Yolu
0 242 340 55 50 (pbx)
Antoto - Opel, Mitsubishi, Temsa ve Man Araç Kampanyaları
design&Code by H.Kagan Gungor 0542 768 2012
Antoto Otomotiv İnşaat Ticaret A.Ş. © 2013 | Tüm Hakları Saklıdır
x
Websitemizde çerezler kullanıyoruz. İnternet sitemizi kullanarak, bu çerezlerin kullanımını kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi için Tıklayın. Anladım